Formue

Vælg den rette formueprofil

ANNOX henvender sig til en række investorprofiler - fra den institutionelle til den private investor, der søger en global aktiefond.

Aktiesparekonto

Aktiesparekonto

En aktiesparekonto er en særlig konti i din bank, hvor afkastet kun beskattes med 17% årligt. Fra en aktiesparekonto kan du investere i Annox.

Se mulighederne

Privat

Investering af
frie midler

Invester dine midler hos os og få en global fordeling af mere end 200+ aktier i en reguleret UCITS fond, der beskattes som akkumulerende aktieindkomst. Velegnet til langsigtet investering.

Se mulighederne

Pension

Investering af
pensionsmidler

Ønsker du at investere dine pensionsmidler i Annox kan du oprette en pensionsordning i en bank, hvor du selv investerer din pension. Herefter kan du selv investere din pensionsopsparing i værdipapirer. Dvs. selve din pensionsordning er i en bank, men pengene er investeret i investeringsbeviser fra Annox.

Se mulighederne

Virksomhed

Invester som virksomhed

Undgå negative renter - Invester i vores UCITS aktiefond som er likvid og velegnet til midler fra driftsselskab, holdingselskab og VSO.

Se mulighederne

Family Office

Family Office

En række af vores kunder er multi-family offices, såvel som single offices, der ønsker en ægte uafhængig kapitalforvalter. Vi tilbyder markedsledende afkast, såvel som en omkostningsstruktur der er konkurrencedygtig og samtidig sikrer, at vi har fælles interesser i at skabe merafkast.

Se mulighederne